Ελλάδα

Έρχεται για ΑΕΚ ο Τζος Όουενς

Την αποχώρησή του από τη Βενέτσια επιβεβαίωσε μέσω του Instagram o Τζος Όουενς, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Παρελθόν αποτελεί από την Βενέτσια ο Τζος Όουενς, με τον 27χρονο power forward/center να επιβεβαιώνει μέσω Instagram την αποχώρησή του από την ομάδα της Ιταλίας, ευχαριστώντας άπαντες στο σύλλογο για τη συνεργασία που είχαν τη φετινή σεζόν.

Ο Αμερικανός ψηλός, αναμένεται -σύμφωνα με το Sportnado- τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Εφόσον όλα πάνε καλά, αυτή θα είναι η τέταρτη μεταγραφή για τη «βασίλισσα», η οποία έχει ήδη ενισχυθεί με τους Tζαουάντ Γουίλιαμς, Nίκολα Ιβάνοβιτς και Κώστα Βασιλειάδη.

Απόφοιτος του Στάνφορντ, ο Όουενς δεν έγινε ποτέ ντραφτ ούτε έπαιξε στο ΝΒΑ, παρά μόνο για μια σεζόν στο NBDL, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χάποελ Τελ Αβίβ και Τρέντο, προτού πάει φέτος στην ομάδα της Βενετίας.

Φέτος, είχε 10,6 πόντους (52,8% βολές, 63,2% δίποντα), 5,2 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,4 τάπες σε 22 λεπτά κατά μέσο όρο και συνολικά σε 44 εμφανίσεις.




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x