Ελλάδα

Έρχεται η ώρα…

Η αντίστροφη μέτρηση για τα καλοκαιρινά ραντεβού των αστεριών του μπάσκετ με τους φίλους της πορτοκαλί θεάς, έχει ξεκινήσει. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.

Η άμμος άρχισε να πέφτει κι όταν… αδειάσει από το πάνω μέρος της κλεψύδρας θα έχει φθάσει 13 Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, τα τουρνουά 3on3 με σύνθημα «Τάπα στη Βία και το Ρατσισμό».

Πρώτος σταθμός είναι το Ηράκλειο της Κρήτης, στον περιβάλλοντα χώρο του Παγκρητίου Σταδίου. Το διήμερο 13-14 Ιουνίου λοιπόν, οι Κρητικοί θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμη χρονιά, να παίξουν με τους κορυφαίους του ελληνικού μπάσκετ.

«Το 2015 αποτελεί για το Ηράκλειο Κρήτης, έτος κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων. Υποδεχόμαστε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Εθνικών Ομάδων και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19. Το τουρνουά 3on3 μπάσκετ που προηγείται στις 13 και 14 Ιουνίου δίνει το σύνθημα. Αθλητισμός και παιχνίδι. Εκπέμπει κοινωνικό μήνυμα ενάντια στην βία και τον ρατσισμό. Το Ηράκλειο Κρήτης πρωτοπορεί στον Αθλητισμό και την ελεύθερη έκφραση. Με μεγάλη χαρά είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους έλληνες καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι με την παρουσία τους δίνουν ώθηση στο τουρνουά συμβάλλοντας στην επιτυχή διεξαγωγή του. Ευχαριστούμε την Ε.Ο.Κ και την τοπική της ένωση για την συνεργασία καθώς επίσης και τους χορηγούς που στηρίζουν την εκδήλωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Λαμπρινός Βασίλης.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Βαρδαβάς Κώστας δήλωσε: «Η χαρά της προετοιμασίας για άλλη μια διοργάνωση 3on3 μπάσκετ στο Ηράκλειο και η προσμονή μικρών και μεγάλων αθλητών γι’ αυτήν, θα μπορούσε να αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή διεξαγωγή του. Η συσσωρευμένη όμως εμπειρία των προηγούμενων ετών, τοποθετεί αυτομάτως ψηλά τον πήχη και τις απαιτήσεις για το φετινό τουρνουά και αυτό απαιτεί περισσότερη προετοιμασία από όλους μας. Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να ανοίξουμε τον κύκλο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων του Ιουνίου, με το 3on3 μπάσκετ, ένα τουρνουά που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη. Δήμος Ηρακλείου, ΠΣΑΚ, ΕΟΚ και χορηγοί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με πρώτο στόχο την συμμετοχή στο παιχνίδι και τη χαρά που προσφέρει το μπάσκετ. Δεύτερος μας στόχος, είναι η ανάδειξη ισχυρών μηνυμάτων κατά της βίας και του ρατσισμού. Φίλοι συνεργάτες και συνδιοργανωτές, το Ηράκλειο Κρήτης, σας περιμένει για ένα ακόμη υπέροχο διήμερο γεμάτο μπάσκετ».

Το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης, συνδιοργανώνουν: Δήμος Ηρακλείου – Ε.Ο.Κ. – Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. – Π.Σ.Α.Κ. – Χρυσός Χορηγός Καταστήματα Cosmos Sport. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3basketball.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x