Ελλάδα

Έρχεται ο Γκριν για ΑΕΚ

Ο Τορίν Γκριν ενημέρωσε την ΑΕΚ πως θα έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα, μετά την… προειδοποίηση του Γιούρε Ζντοβτς.

Και ο άγιος, φοβέρα θέλει… Ο Γιούρε Ζντοβτς δεν είχε καμία διάθεση να δώσει άδεια στον Τορίν Γκριν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας για να έρθει στην Αθήνα και ο Αμερικανός γκαρντ (που ήθελε να μείνει για κάποιες μέρες παραπάνω στο πλευρό της συζύγου του που γέννησε προχθές) συνετίστηκε.

Υπό το φόβο «ναυαγίου» στη συμφωνία, ο παίκτης ενημέρωσε σήμερα την ΚΑΕ ΑΕΚ πως θα έρθει το αργότερο ως την Κυριακή στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν αποδειχτεί πως πράγματι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί το Νοέμβριο στο μάτι, τότε θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα εφόσον όλα πάνε καλά, ο 30χρονος άσος θα κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Με την προσθήκη του Τορίν Γκριν η ΑΕΚ θα έχει μια κενή θέση ξένου, την οποία μπορεί στην πορεία να καλύψει με κάποιον παίκτη, δίχως να υπάρχει βιασύνη. Άλλωστε η «Ένωση» με τον Γκριν θα έχει «ξοδέψει» τη δεύτερη από τις τρεις αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει στο δεύτερο γύρο της Basket League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x