Ελλάδα

Έρχονται ενισχύσεις στον Παναθηναϊκό!

Η επιτροπή διαχείρισης… κρίσεων στον Παναθηναϊκό σήκωσε μανίκια μία ημέρα μετά την ήττα στο ντέρμπι και η απόφαση λήφθηκε. Ενίσχυση το συντομότερο και ψήφος εμπιστοσύνης στον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι αναμφίβολα βαρύ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΣΕΦ. Έτσι, παρά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει, την επόμενη μέρα επικράτησε ψυχραιμία αλλά και… οργασμός συσκέψεων στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Οι αστοχίες και οι ελλείψεις στο ρόστερ έχουν αξιολογηθεί και γι’ αυτό πολύ σύντομα αναμένεται η αντεπίθεση, δηλαδή ενίσχυση, η οποία είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και αφού οι δύο άνδρες τα έβαλαν κάτω, αποφασίστηκε να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Από ‘κει και πέρα, σαφώς και θα υπάρξουν προσθήκες όσο δύσκολο κι αν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού τα… ψώνια του Ιανουαρίου ενέχουν πάντα ρίσκο, ενώ είναι συνήθως τα κασέ τους είναι… τσιμπημένα, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια.

Πλέον, στο «τριφύλλι» κοιτούν να βουλώσουν δύο τρύπες. Η μία είναι στην περιφέρεια με την απόκτηση ενός γκαρντ, ενώ η άλλη είναι στην φροντ λάιν με έναν αθλητικό ψηλό, που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Βέβαια, όποιος και να αποκτηθεί δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα θα έχει μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου του Top16 που θα είναι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ (25/2).

Στο μεταξύ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ήδη οι Σέρβοι κάνουν λόγο για αποχώρηση των Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, όπου πράγματι αυτή τη στιγμή δεν χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης… Ωστόσο, η λύση συνεργασίας με κάποιον φαντάζει λίγο δύσκολο να γίνει άμεσα, καθώς θα ήταν μεγάλο ρίσκο να συμμετέχει ο Παναθηναϊκός με ακόμη πιο ελλιπές ρόστερ στους αγώνες που απέμειναν για την ολοκλήρωση του Top16 της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x