Ελλάδα

Έρχονται Φελντέιν και… Τζόρτζεβιτς

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Δομινικανός σούτινγκ γκαρντ Τζέιμς Φελντέιν. Αργεί η ενσωμάτωσή του. Παρών στην πρώτη ο Τζόρτζεβιτς, τι δήλωσε ο Μίλαν Μίνιτς που έπιασε ήδη δουλειά.

Ο Τζέιμς Φελντέιν είναι ο παίκτης που θα ολοκληρώσει το παζλ του νέου Παναθηναϊκού. Στον 27χρονο σούτινγκ γκαρντ έχει καταλήξει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αν και από πλευράς ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ακόμη η συμφωνία, παρά μόνο πως ο παίκτης εξετάζεται.

Ο Φελντέιν (1,93μ.) θα κληθεί να καλύψει το κενό του Νίκου Παππά, που υπολογίζεται στα τέλη του 2015 να επιστρέψει στη δράση από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Πρόκειται για έναν παίκτη θα προσδώσει το απρόβλεπτο στοιχείο στο σκορ του «τριφυλλιού». Θεωρείται ικανός σκόρερ, αξιοπρεπής αμυντικός (έχει τα αθλητικά προσόντα, όμως δεν είναι πάντα τακτικά σωστός), αλλά του λείπει η εμπειρία σε τοπ επίπεδο, καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Πάντως η ενσωμάτωση του Φελντέιν στην ομάδα θα αργήσει (εφόσον τελικά ανακοινωθεί), καθώς θα λάβει μέρος με τη Δομινικανή Δημοκρατία στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που θα γίνουν 31/8-12/9 στο Μεξικό.

Με «Σάλε» στην πρώτη

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα κάνει ταξίδι αστραπή στην Αθήνα για να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Σέρβος προπονητής θα αφήσει για λίγο την προετοιμασία της εθνικής του ομάδας και θα είναι στο ΟΑΚΑ για να μιλήσει στην ομάδα, προτού παραδώσει τη σκυτάλη στους συνεργάτες του, που θα έχουν τα ηνία μέχρι να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ (5-20 Σεπτεμβρίου).

Ο Μίλαν Μίνιτς από χθες είναι στην Αθήνα και οργανώνει τα πάντα όσον αφορά στην προετοιμασία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Έχουμε μπροστά μας πάρα πολλή δουλειά. Μέχρι να αρχίσουμε προετοιμασία θα δουλέψουμε με κάποιους παίκτες ατομικά. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά και αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μας να μετατρέψουμε το ταλέντο τους σε ποιότητα», τόνισε στην «Πράσινη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x