Ελλάδα

ΕΣΑΚΕ για ΕΡΤ: «Εξαιρετικό κλίμα, κοινή πρόθεση για συνεργασία»

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ σχετικά με την τηλεοπτική στέγη του νέου πρωταθλήματος.

Από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθούν πιθανότατα οι αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της νέας Basket League (εκτός του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη και ΠΑΟΚ) όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Το αρμόδιο όργανο του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε γνωστό πως σήμερα (22/8) αντιπρόσωποι του ΕΣΑΚΕ είχαν συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, η οποία διεξήχθη στο Ραδιομέγαρο σε εξαιρετικό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/8) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΣΑΚΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ψαρράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γενικό Συντονιστή Ειδήσεων της ΕΡΤ κ. Βασίλη Ταλαμάγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το «τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x