Ελλάδα

Έσβησε κεράκια στο ΣΕΦ ο Μάντζαρης!

Μία έκπληξη περίμενε τον Βαγγέλη Μάντζαρη στο ΣΕΦ το Σάββατο (16/4), καθώς οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό του έφεραν μία τούρτα για τα 26α γενέθλιά του! Εκτός Σπανούλης και Πρίντεζης.

Πριν την προπόνηση είχε μίνι… πάρτι στο ΣΕΦ!

Ύστερα από το διήμερο ρεπό για τις απαραίτητες «ανάσες», οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το Σάββατο (16/4) την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι των playoffs της Α1 κόντρα στο Ρέθυμνο, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να είχε την τιμητική του. Ο Έλληνας γκαρντ έκλεισε σήμερα τα 26 χρόνια του και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» του έφεραν μία τούρτα στο παρκέ!

Από ‘κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Ο αρχηγός έμεινε εκτός λόγω κάποιων ενοχλήσεων που νιώθει, ενώ ο «Πριντ» για την πελματιαία απονευρωσίτιδα που τον ταλαιπωρεί. Ο «V-Span» πάντως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους Κρητικούς, σε σχέση με τον «υπαρχηγό».

Τέλος, κανονικά γυμνάστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ και πλέον από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο εξαρτάται για το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x