NBA

Έσκασε η... βόμβα Όλντριτζ!

Το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού στο NBA (μέχρι το επόμενο) έγινε! Απ' του χρόνου ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ θα αγωνίζεται με την φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς!

Είναι πλέον οριστικό! Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ επιστρέφει στη γενέτειρά του, το Τέξας, για λογαριασμό των Σαν Αντόνιο Σπερς (προτιμώντας τους σε σχέση με τους Σανς).

Εξ' αρχής, η ομάδα του Πόποβιτς ήταν το φαβορί για την απόκτησή του κι εν τέλει ο -σε λίγες μέρες 30χρονος- πάουερ φόργουορντ/σέντερ απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έγινε!

Το «ψηστήρι» κράτησε περίπου δύο εβδομάδες, με τους πρωταθλητές του NBA το 2014 να ρίχνουν στο... τραπέζι τα μεγάλα «όπλα» (ακόμα και τον Τιμ Ντάνκαν) για να πείσουν τον παίκτη.

Έτσι, ύστερα από 9 πετυχημένα χρόνια στους Μπλέιζερς, όπου λατρεύτηκε σαν Θεός, ο Όλντριτζ ξεκινά το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Πέρσι είχε 23.4 πόντους και 10.2 ριμπάουντ, βγάζοντας... εκ νέου μάτια.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως γυρίζω σπίτι, στο Τέξας και θα είμαι στο εξής στους Σπερς. Είμαι χαρούμενος που πήγα στην ομάδα και θα 'μαι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους μου», έγραψε ο αστέρας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x