Γενικά

«Έσπασε το φράγμα» των 100 πόντων η Νεάπολη Λακωνίας

Την παράσταση στην τρίτη αγωνιστική μέρα του Laconia Summer Basketour που διεξάγεται στους Μολάους, «έκλεψε» η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα από τη Νεάπολη Λακωνίας.

Στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, «έσπασαν» το φράγμα των 100 πόντων στη νίκη τους με 108-71 επί του Αστέρα Βλαχιώτη.

Πολύ κοντά στους 100 πόντους έφτασαν νωρίτερα και οι ομοίως πρωτοεμφανιζόμενοι Όλοι Χώμα Thunder, που κέρδισαν με 97-46 τον ΑΣ Βατικιώτη. Μάλιστα, η ομάδα από το Γύθειο σε ένδειξη σεβασμού δεν πραγματοποίησε την τελευταία επίθεση, δίνοντας έτσι τη θέση για την πρώτη κατοστάρα στην ομάδα της Νεάπολης.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, το Κάστρο Μονεμβασιάς επιβλήθηκε εύκολα του Άρη Σκάλας, παρά το τελικό 69-63. Οι τυπικά γηπεδούχοι βρίσκονταν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα να προηγούνται με 15-20 πόντους, με την ομάδα της Σκάλας να μειώνει στην τελευταία περίοδο.

Μάλιστα, στις κερκίδες του Κλειστού των Μολάων βρέθηκαν οι Αβραάμ Καλλινικίδης και Κώστας Εζόμο που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Το πρωί της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκαν οι εξ αναβολής από την Τρίτη αγώνες, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, στην κατηγορία Under16 του «3on3». Στα ημιτελικά, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, πέρασαν οι Κεραυνοί και οι Τρεις Μπέμπηδες από τον πρώτο όμιλο και ο Σπαρτιατικός με τους Μολάους City Warriors από το δεύτερο.

Οι τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν χιαστί για να προκύψουν τα ζευγάρια του μεγάλου και του «μικρού» τελικού. Στο απογευματινό πρόγραμμα του «3on3» στις κατηγορίες Under18 και ανδρών, στα ημιτελικά, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στο κλειστό, πέρασαν οι Intruders, RTNS, Ποτούλιδες και Μαγκιόριδες.


Τα αποτελέσματα (Τετάρτη 10/8):
ΑΣ Βατικώτης-Όλοι Χώμα Thunder 46-97
Κάστρο Μονεμβασιάς-Άρης Σκάλας 69-63
Αστέρας Βλαχιώτη-Νεάπολη Λακωνίας 71-108

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 11/8:
ΑΕ Σπάρτης-Νεάπολη Λακωνίας
ΑΠΟΕΛ-The Outsiders
Όλοι Χώμα Thunder-Δαιμονιά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x