NBA

Εστιατόριο απολογήθηκε δημόσια στον Αντετοκούνμπο

Ο Giannis δεν είχε τη μεταχείριση ενός σταρ, αλλά το αντιμετώπισε πολύ ευγενικά.

Πριν περάσουν καν δύο ώρες από το καλάθι νίκης του για τους Μπακς απέναντι στους Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να βρει τραπέζι σε μεξικάνικο εστιατόριο στο Μιλγουόκι. Ο 23χρονο σταρ εθεάθη να περιμένει αρκετή ώρα τη σειρά του, ωστόσο κάποια στιγμή κουράστηκε και αποχώρησε ησύχως.

Το εστιατόριο απολογήθηκε στον Αντετοκούνμπο μέσω social media δεσμεύτηκε να τον περιποιηθεί κατάλληλα μετά το επόμενο ματς της σειράς στο Μιλγουόκι, όπως και να κεράσει όλους τους θαμώνες.

Ο ίδιος ο Giannis έδειξε πόσο χαμηλών τόνων άνθρωπος είναι με τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση. «Δεν έγινε κάτι. Ήταν μια όμορφη μέρα, πολύς κόσμος πήγε να φάει κάτι έξω. Έχω πάει πολλές φορές στο συγκεκριμένο εστιατόριο, είναι καλοί άνθρωποι», τόνισε.

Ένας θαμώνας του εστιατορίου έγραψε στο Twitter: «Περίμενε ώρα για τραπέζι και μετά έφυγε. Βρείτε του ένα τραπέζι, ο άνθρωπος κέρδισε ένα ματς για τους Μπακς στα playoffs! Είναι εντυπωσιακό πόσο χαμηλών τόνων είναι. Δεν παραπονέθηκε στιγμή, απλώς έφυγε».

Η σύντροφος του Γιάννη, Μαράια, ξεκαθάρισε πως δεν τρέχει τίποτα ποστάροντας μια φωτογραφία του χαμογελαστού άσου των Μπακς. «Όλα καλά, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον το εστιατόριο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x