Ελλάδα

Εθνική, καιρός για… Ρίο

Με έξι απόντες αρχίζει σήμερα το απόγευμα η Εθνική την προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Πότε ενσωματώνονται οι απόντες.

Σήμερα το απόγευμα (18:30) αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα γίνει 4 ως 9 Ιουλίου στο Τορίνο. Ο Φώτης Κατσικάρης (που θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 17:30) θα έχει απόψε διαθέσιμους εννιά από τους 15 παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία.

Παρόντες θα είναι οι Μάντζαρης, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Αθηναίου, Ντόρσεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Κουφός, Μπόγρης και Καββαδάς. Αντίθετα, θα απουσιάζουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (θα έρθει την Τρίτη ή Τετάρτη από τις ΗΠΑ), ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης (φτάνουν σήμερα από την Αμερική), ο Γιάννης Μπουρούσης (επέστρεψε χθες από τη Βιτόρια και θα έχει λίγες μέρες άδεια), ο Κώστας Σλούκας (εφόσον απόψε νικήσει η Φενέρ την Εφές κατακτά το πρωτάθλημα και θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα) και ο Στράτος Περπέρογλου (οι τελικοί Μπαρτσελόνα-Ρεάλ αρχίζουν την Τετάρτη και τελειώνουν το νωρίτερο 20/6 και το αργότερο 25/6).

Η Εθνική θα προπονείται στο ΟΑΚΑ και τα φιλικά δεν αργούν. Την επόμενη Πέμπτη (23/6) θα διεξαχθεί το μοναδικό επί ελληνικού εδάφους τεστ, κόντρα στην Τουρκία, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα δύο παιχνίδια, με την Τουρκία στην Πόλη και με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x