Ευρώπη

Ετοιμάζει «βόμβα» με Μοτιεγιούνας ο Γιασικεβίτσιους

Έτοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα του καλοκαιριού και να φέρει πίσω στην Ευρώπη τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας όπως μεταδίδουν τα λιθουανικά Μέσα.

Κοντά στο να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να φέρει πίσω στην Ευρώπη έναν παλιό γνώριμο είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας.

Όπως μεταδίδει λοιπόν, η λιθουανική ιστοσελίδα ''lrytas.lt'' η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ντονάτας Μοτιεγιούνας ενόψει της επόμενης περιόδου. Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ μετά την αποχώρηση του από τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς, αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έχοντας ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, αν τελικά δεν καταφέρει να βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί έχει διαμηνύσει στο μάνατζερ του πως δεν θα ήταν αρνητικός να αγωνιστεί ξανά σε κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο. Και αυτός πιθανότατα θα είναι οι πρωταθλητές Λιθουανίας, όπου και αγωνίστηκε τη σεζόν 2007-08.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές μετά από επικοινωνία που είχαν φαίνεται να έχουν ήδη δώσει τα χέρια για τις οικονομικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, όμως για να επισημοποιηθεί το deal πρέπει ο Μοτιεγιούνας να μην βρει τελικά την πρόταση που αναζητά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Όπως και να έχει, αν τελικά η συγκεκριμένη ιστορία έχει ‘’happy end’’ ο Σάρας θα έχει προσθέσει στη φαρέτρα του ένα πολύ σημαντικό όπλο ενόψει της Ευρωλίγκας της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x