Ελλάδα

Ετοιμάζεται για Βουλγαρία ο Άρης

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει την Τρίτη για το Πράβετς, ώστε να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμάσεις της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο «Nick Galis Hall» και, στη συνέχεια, θα αναχωρήσουν για τη Βουλγαρία. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, οι Στράτος Βουλγαρόπουλος, Διονύσης Τάταρης, Βαγγέλης Δημητρακάς και Βαλάντης Κουρτίδης, αφού οι τρεις πρώτοι εξακολουθούν να υποβάλλονται σε θεραπεία.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας, που περιελάμβανε δυο προπονήσεις. Ο Χρηστίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί από τον Παναγιώτη Γιαννάκη το απόγευμα.

Την αποστολή για τη Βουλγαρία την απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Brent Petway, Demetris Morant, Henry French, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και Νίκος Στυλιανού.

Ο Πετγουέι και ο Μοράντ προπονήθηκαν για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα μετά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο Αμερικανοί θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x