Ελλάδα

Έτοιμη να γίνει… παγκόσμια η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σαν Λορέντζο στον ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου στο Ρίο.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η ΑΕΚ. Στις 22:00 (ΕΡΤ Sports) αντιμετωπίζει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο τη Σαν Λορέντζο στον πρώτο ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να προσθέσει στη συλλογή της ένα ακόμη διεθνές τρόπαιο, μετά το Κυπελλούχων (1968), το Σαπόρτα (2000) και το Basketball Champions League (2019).

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τα γνωστά των Καββαδά και Ρογκαβόπουλου που έμειναν στην Αθήνα. Η αντίπαλός τους μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, καθώς πρόκειται για την πρωταθλήτρια της Λατινικής Αμερικής (Liga de Americas) του 2018, που έχει φτάσει ήδη στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν ο Αμερικανός αλλά πολιτογραφημένος Ιορδανός και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας Νταρ Τάκερ (1,93μ.), ο Καναδός σέντερ (2,06μ.) Τζόελ Άντονι που ήταν πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ το 2012 και το 2013, καθώς και οι Αργεντινοί διεθνείς Νικολάς Αγκίρε, Μάρκος Μάτα και Μάξιμο Φιέλερουπ.

Σε περίπτωση νίκης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής (23:00) το νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στη Φλαμένγκο και τους Όστιν Σπερς ξημερώματα Σαββάτου, 1:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x