Ελλάδα

Έτοιμος για Άρη ο Ολυμπιακός

Χωρίς νεότερα προβλήματα πλην των γνωστών με Λοτζέσκι-Αθηναίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον Άρη στο ΣΕΦ.

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις από αύριο για τον Ολυμπιακό, που έχει αφήσει πίσω το Final Four της Ευρωλίγκας και στρέφεται στην κατάκτηση του τρίτου ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1995.

Οι «ερυθρόλευκοι», προηγούνται 2-0 στις νίκες επί του Άρη και θέλουν άλλη μία αύριο στο ΣΕΦ (19:00 ΣΠΟΡ FM, sprotfm.gr και Cosmotesport4) για να πάρουν για δωδέκατη σερί χρονιά το εισιτήριο για τους τελικούς, απέναντι στον, μόνιμο αντίπαλό τους, Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τις γνωστές απουσίες των Ματ Λοτζέσκι (τραυματίας) και Γιάννη Αθηναίου (τιμωρημένος).

Σε ότι αφορά τον Αμερικανό με βελγικό διαβατήριο φόργουορντ, όπως είχε αναφέρει πριν το Final Four ο ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια των τελικών (σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού αύριο θα αρχίσουν την Κυριακή). Ο παίκτης νιώθει πολύ καλύτερα τις τελευταίες τρεις-τέσσερις ημέρες, ο αχίλλειος του έχει αποθεραπευτεί 100%, αλλά οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική λόγω του ότι ο οργανισμός του αργεί να επανέλθει από τραυματισμούς τον έφεραν πίσω.

Στην παρούσα φάση κάνει θεραπείες, τρέξιμο και σουτ, αλλά είναι άγνωστο αν θα προλάβει να μπει με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς. Ακόμα και αν γίνει αυτό, μετά από δίμηνη απουσία είναι δύσκολο να βρει ρυθμό και να τον υπολογίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε κάποιο παιχνίδι.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x