Ελλάδα

Έτοιμος για Κύμη ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Κύμης για τον πάγκο της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, με τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στον πρώην προπονητή των Τρικάλων, Γιάννη Καστρίτη, αποφάσισαν να εμπιστευτούν το «τιμόνι» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι ιθύνοντες της Κύμης.

Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν εξασφαλίσουν την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια» μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν και την λύση της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Μπρατσιάκο μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας.

Διάδοχος του όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώην προπονητής των Τρικάλων, Γιάννης Καστρίτης. Ο 35χρονος τεχνικός πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με το σύλλογο της Θεσσαλίας, φτάνοντας μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της συμμετοχής στην φάση των play-off.

Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, η Κύμη θα είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα του στην Α1, αφού πριν από τα Τρίκαλα είχε καθίσει για τέσσερις χρονιές στον πάγκο του Αρκαδικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x