Ελλάδα

Έτοιμος για ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Αυτό που έκανε πριν μια εβδομάδα, θα κυνηγήσει και αύριο ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να πάρει εκ νέου προβάδισμα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Πέμπτης (26/5, 19:30), στο ΣΕΦ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει έξτρα προβλήματα -πλην του μόνιμα απόντα Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς- και ουσιαστικά προετοιμάζει την ομάδα του για να κάνει μπρέικ στο μπρέικ και να ξαναπάρει προβάδισμα στους τελικούς της Α1. Τους έχει αναλύσει τα λάθη που έγιναν, υπήρξε αρκετή... βιντεοθεραπεία και περιμένει από όλους να εφαρμόσουν άριστα το πλάνο στο Φάληρο.

Μπορεί θεωρητικά το μομέντουμ να έχει γυρίσει ξανά υπέρ των ερυθρολεύκων -με το μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ και με τον τρόπο που αυτό ήρθε- ωστόσο οι πράσινοι δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί. Άλλωστε, πριν μια εβδομάδα, έδειξαν πως έχουν τον τρόπο να σπάσουν την έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο -όπως είχε συμβεί και πριν το πρώτο ματς της σειράς- και αύριο θα πάει στο ΣΕΦ. Μένει να φανεί αν στο Φάληρο θα παρευρεθεί ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x