Ελλάδα

Έτοιμος για ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Δίχως απρόοπτα και με έντονη παρουσία από τη Θύρα 13 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods ενόψει του νοκ-άουτ ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Την πρώτη φετινή νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, με… τρόπαιο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (όπου ήδη περιμένει ο Άρης).

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ (19:00), με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην υπολογίζει ουσιαστικά σε δύο παίκτες.

Τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ και τον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά τη σχετική αλλαγή που έγινε στο ελληνικό ρόστερ. Οι έξι ξένοι του τριφυλλιού είναι οι Τζέιμς, Σίνγκλεντον, Φελντέιν, Ρίβερς, Νίκολς και ως κοινοτικός ο Τζεντίλε.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ και ντόπαρε ψυχολογικά την ομάδα. «Θέλουμε να ματώσετε και να παλέψετε για κάθε μπάλα και εμείς θα είμαστε δίπλα σας», ήταν το μήνυμα των οπαδών, ενώ τους ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Νικ Καλάθης, ενώ στο τέλος έκαναν όλοι μαζί, παίκτες και οπαδοί, το γνωστό «ζντο» στο κέντρο του παρκέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x