NBA

Έτοιμος να ανανεώσει ο Κάρι

Αισιόδοξος για την παραμονή του στο Γκόλντεν Στέιτ δήλωσε ο Στεφ Κάρι, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Γουόριορς λήγει την επόμενη σεζόν.

Η ονειρική πορεία του Στεφ Κάρι με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αναμένεται να συνεχιστεί. Το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο υπέγραψε το καλοκαίρι του 2012, έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών» δεν άφησε καμιά αμφιβολία σχετικά με το αν θα συνεχίσει και για τις επόμενες σεζόν στο Όκλαντ.

«Θέλω να παραμείνω εδώ. Μου αρέσει να παίζω εδώ και αυτό είναι όλο. Η απάντησή μου δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε συνεχίστε να με ρωτάτε, δεν πρόκειται να πω κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του ύψους του συμβολαίου, τόνισε: «Ελπίζω να μη δημιουργηθεί μεγάλη ιστορία για αυτό».

Το νέο συμβόλαιο του Κάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ αποδοχών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια ετήσιων αποδοχών. Φυσικά, το ποσό θα κριθεί και από το πού θα κυμανθεί το σάλαρι καπ της ερχόμενης σεζόν, σε συνδυασμό με τον ελεύθερο χώρο που θα έχουν οι Γουόριορς, ώστε να μην πληρώσουν υψηλό φόρο πολυτελείας.

Να σημειωθεί ότι ο Κάρι είναι μόλις ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, πίσω από τους Ντουράντ, Τόμπσον και Γκριν. Προφανώς, είναι θέμα χρόνου ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση και ο Κάρι να λάβει τα χρήματα που δικαιωματικά του ανήκουν, με βάση την καταπληκτική απόδοσή του τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x