Euroleague

Έτσι τους «ντόπαρε» ο Αγγελόπουλος (video)

Δείτε την ομιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν τον δεύτερο αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Πώς τους «ντόπαρε» για να έρθει το 1-1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν αμφέβαλε στιγμή πως ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο σπίτι της. Πριν τον χθεσινό θρίαμβο, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ μάζεψε τους παίκτες και όλο το τιμ και τους μίλησε εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους.

Αφού, λοιπόν, πρώτα ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μάντζαρη που την Πέμπτη είχε γενέθλια, είπε: «Εδώ που φτάσαμε, αύριο είναι η μέρα που πρέπει να κάνουμε μια νίκη. Όλη τη χρονιά γι’ αυτό παλεύουμε, γι’ αυτό φτιάχτηκε αυτή η ομάδα, για να πάει στο Final Four. Η εικόνα στον πρώτο αγώνα ήταν μαγική. Δεν ήταν ο Ολυμπιακός αυτό που είδαμε και πρέπει να το ξεχάσουμε όλοι γρήγορα. Πιστεύουμε σε σας, κι εγώ και ο Παναγιώτης και όλοι μας. Πρέπει να περάσουμε την Μπαρτσελόνα και να πάμε ψηλά. Από την προπόνηση φαίνεται ότι είστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είστε όλοι υγιείς, αυτό το γήπεδο και ο κόσμος δεν μας φοβίζει. Είναι στο χέρι μας να το πιστέψουμε και να πάμε να το κάνουμε όπως σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι καμιά ομαδάρα η Μπαρτσελόνα. Πιστεύουμε σε σας και πάμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x