NBA

Εύκολα οι Κινγκς, θετικοί Παπαγιάννης-Κουφός (video)

Me βασικό στέλεχος τον Κώστα Κουφό, αλλά και με χρόνο συμμετοχής στο Γιώργο Παπαγιάννη, oι Σακραμέντο Κινγκς συνέτριψαν τη Μακάμπι Χάιφα με 135-96, στο νέο «Golden 1 Center».

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου των Σακραμέντο Κίνγκς συνοδεύτηκαν από μια εύκολη επικράτηση επί της Μακάμπι Χάιφα με 135-96.

Το «Golden 1 Center» άνοιξε για πρώτη φορά τις αγκάλες του στους οπαδούς των «Βασιλιάδων», οι οποίοι σίγουρα δεν απογοητεύτηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Με 67,1% στα σουτ εντός πεδιάς, αλλά και με 10/19 τρίποντα, οι Κινγκς πήραν τα ηνία του αγώνα εξ αρχής, κι είχαν προβάδισμα 39-25 από το πρώτο δωδεκάλεπτο.

Η διαφορά έφθασε στη μεγαλύτερη τιμή της κατά το τέλος της τρίτης περιόδου (103-57), με πρώτο σκόρερ τον Μπεν Μάκλεμορ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, ενώ ο σταρ Ντεμάρκους Κάζινς έφθασε τους 14.

Σίγουρα, οι Έλληνες δεν πήγαν πίσω, με τον Κώστα Κουφό να ξεκινάει βασικός στο πλευρό του Boogie, έχονγτας 9 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά συμμετοχής, με 4/5 σουτ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε για 5 λεπτά περίπου, «γράφοντας» 4 πόντους και 2 ριμπάουντ, με 2/2 σουτ.




Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x