NBA

Εύκολα οι Ράπτορς τη Σαν Λορένζο (video)

Παρά την απουσία όλων των βασικών παικτών, οι Τορόντο Ράπτορς δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της Αργεντίνικης Σαν Λορένζο με 122-105.

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι, από τη μία πλευρά τουλάχιστον, οι Τορόντο Ράπτορς «ξεμούδιασαν», νικώντας με 122-105 τη Σαν Λορένζο.

Για την πρωταθλήτρια Αργεντινής, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε ομάδα NBA, ακόμη και αν εκείνη παρατάχθηκε με τα… δεύτερα.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φρεντ Βαν Βλιτ, με τον απόφοιτο του Γουίτσιτα Στέιτ να φθάνει τους 31 πόντους, με 12-19 σουτ, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Νόρμαν Πάουελ και Ντρου Κρόφορντ, με 17 πόντους έκαστος.

Από την άλλη μεριά, διακρίθηκε ο Τζερόμ Μέινις, με 22 πόντους, αλλά και ο πρώην διεθνής με την εθνική Αργεντινής , Μάρκος Μάτα, με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Συνολικά, οι δύο ομάδες… έσκισαν τα δίχτυα, έχοντας 25-48 τρίποντα, ποσοστό της τάξης του 52%! Το παιχνίδι έμοιαζε ανταγωνιστικό μέχρι και τις αρχές της τέταρτης περιόδου όπου το σκορ ήταν 89-84, όμως ένα σερί 13-0 των Καναδών έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ τους.

Δείτε τα highlights στο παρακάτω βίντεο:


Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x