Eurobasket

Eurobasket U20: Εύκολες νίκες για Ισπανία και Γαλλία - Έριξε στο καναβάτσο τη Σλοβενία η Ισλανδία

Με άνετες νίκες ξεκίνησαν το Eurobasket Νέων Ανδρών η Ισπανία και η Γαλλία, ενώ την έκπληξη πραγματοποίησε η Ισλανδία που έκαμψε την αντίσταση της Σλοβενίας.

Τρείς αναμενόμενες νίκες και μια... έκπληξη περιλάμβανε η πρώτη ημέρα του Eurobasket Νέων Ανδρών που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αρχικά, στο δεύτερο όμιλο η Σερβία επικράτησε με 82-61 της Εσθονίας, με τον Νίκολα Σαράνοβιτς να είναι ο πολυτιμότερος με 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Ισπανία ήταν «καταιγιστική» νικώντας με 103-68 του Μαυροβουνίου και έχοντας τον Ρούμπεν Ντομίνγκεθ σε μεγάλα... κέφια με 23 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Στον τέταρτο όμιλο, η Ισλανδία κόντρα στις πιθανότητες και ως το μεγάλο αουτσάιντερ επικράτησε με 70-68 της Σλοβενίας, με τους Άτλασον και Γκούνναρσον να ξεχωρίσουν με 27 και 21 πόντους αντίστοιχα.

Τέλος, η Γαλλία έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Γερμανίας με 80-63, έχοντας ως πολυτιμότερο παίκτη τον Αρμέλ Τραορέ που σημείωσε 14 πόντους, ενώ είχε εννέα ριμπάουντ, μια ασίστ και ένα κλέψιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x