Eurobasket

Μετέθεσε τα παιχνίδια της εθνικής μπάσκετ γυναικών Ισραήλ η FIBA

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ ανάγκασε τη FIBA να μεταθέσει χρονικά τα παιχνίδια της εθνικής μπάσκετ γυναικών της χώρας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ για τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Η FIBA ανακοίνωσε την Τρίτη πως τα ματς της εθνικής μπάσκετ γυναικών του Ισραήλ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025 μετατίθενται για τον ερχόμενο Φλεβάρη λόγω του πολέμου στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με βάση την τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ και, μετά από συστάσεις των συμβούλων ασφαλείας της, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe έλαβε την απόφαση να αναβάλει τους αγώνες του Ισραήλ στο "παράθυρο" του Νοεμβρίου 2023 των προκριματικών του EuroBasket γυναικών 2025 για τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο αγώνας μεταξύ Ισραήλ και Ιρλανδίας, που είχε προγραμματιστεί προηγουμένως να διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 8 Φεβρουαρίου 2024.

Ο αγώνας μεταξύ Λετονίας και Ισραήλ, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εκ νέου για τις 11 Φεβρουαρίου 2024.
Οι ακριβείς ώρες αγώνων για τους αναβληθέντες αγώνες θα επιβεβαιωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η FIBA Europe, σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ, θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση, καθώς παραμένει δεσμευμένη να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία όλων των συμμετεχόντων και ενδιαφερομένων σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA Europe».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x