Eurobasket

Έχασε και από τη Σλοβενία η Εθνική Κορασίδων, προκρίθηκε ως τέταρτη στους «16»

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε εύκολα από τη Σλοβενία με σκορ 64-49, γνωρίζοντας τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα σε ισάριθμα ματς. Παρόλα αυτά, προκρίθηκε από τον όμιλο ως τέταρτη και περιμένει αντίπαλο.

Μακριά από τις νίκες έμεινε γι' ακόμη ένα ματς η Εθνική Κορασίδων.

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με σκορ 64-49 από τη Σλοβενία, γνωρίζοντας το τρίτο αρνητικό της αποτέλεσμα σε ισάριθμα παιχνίδια του Eurobasket U16.

Αυτό, παρόλα αυτά, δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσει την πορεία της, καθώς και οι 4 ομάδες του ομίλου περνούν στους «16». Η Ελλάδα με τρεις ήττες έμεινε στην τέταρτη θέση, και περιμένει αντίπαλο από τον τρίτο όμιλο, με πιθανά διασταυρώματα τις Κροατία, Ιταλία, και Πολωνία, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το βράδυ της Κυριακής (14/8).

Για την ελληνική ομάδα πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Βασιλική Χωλοπούλου με 22 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Σε καλή μέρα ήταν και η Σταθοπούλου, με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ελλάδα (Γκουζίνη): Ανδρέου 2, Γιάνταη, Πατσιαντζή, Σταθοπούλου 9 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σύρπα 6, Μπαλτζή 4, Χωλοπούλου 22 (4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Καρά, Καζάκη, Λιανούδη, Παπαγιαννάκη 6 (5 ριμπάουντ), Πολυχρονοπούλου.

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 35-41, 41-52, 49-64

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x