Eurobasket

Με Παπανικολάου η 12άδα της Εθνικής για Τσεχία - Δείτε τις επιλογές του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τους 12 παίκτες του για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Την πρώτη του 12άδα ως προπονητής της Εθνικής ομάδας επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Έλληνας τεχνικός διάλεξε τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη «γαλανόλευκη» στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, κόντρα στην Τσεχία στο ΣΕΦ (23/02, 21:00). Εντός αυτής βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία την Πέμπτη (22/02) λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, και η συμμετοχή του θα απφοασιστεί την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τους παίκτες που «κόπηκαν» από την αναμέτρηση, αυτοί είναι οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βαγγέλης Ζούγρης και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Οι τέσσερις παίκτες θα παραμείνουν πάντως στην ομάδα, καθώς παραμένει ανοιχτή η συμμετοχή τους στο επόμενο ματς, τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη με την Ολλανδία. Θυμίζουμε, επίσης, πως από την αποστολή έχει αποχωρήσει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.

Αναλυτικά η 12άδα της Ελλάδας:

Ελλάδα (Σπανούλης): Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x