Eurobasket

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ στην Ολλανδία

Οι Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ δεν αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για το ματς της Εθνικής μπάσκετ τη Δευτέρα.

Μετά τη σημαντική νίκη επί της Τσεχίας (72-64) στο κατάμεστο ΣΕΦ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ, θα γίνει το αναμενόμενο ροτέισον στον αγώνα της Δευτέρας με την Ολλανδία στη Χάγη (20:30).

Οι Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ, οι τρεις κορυφαίοι δηλαδή στον χθεσινό αγώνα, αναμένεται να πάρουν ανάσες και να μην ακολουθήσουν την αποστολή, μαζί με έναν ακόμη παίκτη. Οι οριστικές αποφάσεις, πάντως, θα ανακοινωθούν μετά τη σημερινή προπόνηση.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα κάνει ντεμπούτο ως νατουραλιζέ, ενώ θα μπουν στη δωδεκάδα και οι Μιχάλης Λούντζης και Λευτέρης Μαντζούκας. Έτσι ο Βασίλης Σπανούλης θα δώσει ανάσες σε τρεις παίκτες που είναι οι πιο καταπονημένοι αυτή τη σεζόν εν όψει και των υποχρεώσεων των ομάδων τους στην Ευρωλίγκα με Ρεάλ στη Μαδρίτη (για τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη) και Ζαλγκίρις στο Κάουνας (για τον Ολυμπιακό την Παρασκευή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x