Eurobasket

Ουόκαπ: «Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη, αλλά υπήρχε διάθεση»

Στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2025 στάθηκε ο Τόμας Ουόκαπ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Τσεχία στο ΣΕΦ.

Ο Τόμας Ουόκαπ τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη της Εθνικής μπάσκετ μέσα στην υπέροχη ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, στάθηκε στην απόδοση και στη διάθεση που πρέπει να δείξουν στη συνέχεια, ενώ ευχαρίστησε τη χώρα μας που του έδωσε ελληνικό διαβατήριο και για αυτό θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατόν κι όλοι μαζί να κάνουν περήφανους τους Έλληνες.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα και που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Χαίρομαι και για την πρώτη νίκη του προπονητή μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη, είχαμε κακές αποφάσεις, αλλά καταφέραμε να το ελέγξουμε με την πάροδο του χρόνου. Η διάθεση ήταν, όμως, εκεί από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να δείξουμε πως αρχίζουμε κάτι καλό.

Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα σε μια νέα προσπάθεια. Είμαι ευγνώμων στην Ελλάδα για το διαβατήριο, είναι κάτι που το σέβομαι και προσπαθώ να εκπροσωπώ τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι διαφορετική από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, νιώθεις ότι δεν εκπροσωπείς κάποια εκατομμύρια οπαδούς, αλλά όλους τους Έλληνες, δέκα εκατομμύρια ανθρώπους. Θέλουμε να κάνουμε περήφανη τη χώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x