Eurobasket

Πρέκας: «Πληρώσαμε τα χαμένα ριμπάουντ»

Στην πολύ καλή προσπάθεια κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως η Ιταλία στάθηκε ο Πέτρος Πρέκας μετά την ήττα της Εθνικής μπάσκετ γυναικών στη γειτονική χώρα.

Ο Πέτρος Πρέκας τόνισε πως η Εθνική μπάσκετ γυναικών αντιμετώπισε μεγάλα κορμιά, στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ και στον τραυματισμό της Έλενας Τσινέκε κι έδωσε σύνθημα για το κυριακάτικο ματς με την Τσεχία.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το ξέραμε από την αρχή, καθώς η Ιταλία έχει μεγάλα κορμιά. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης χάσαμε και την Ελενα Τσινέκε κι ήμασταν με μια παίκτρια μείον. Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι το παιχνίδι χάθηκε στα ριμπάουντ και στο γεγονός ότι η Ιταλία είχε ψηλές παίκτριες. Πάμε να ξεκουραστούμε και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με την Τσεχία».

Η Άρτεμις Σπανού ανέφερε πως: «Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα το παιχνίδι, αλλά, στη συνέχεια, μέσα από την άμυνά μας βρήκαμε ρυθμό. Βέβαια, η ήττα δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ όσο πιο χαμηλά μπορούσαμε, δεδομένο ότι δεν είχαμε τη Φασούλα, ενώ στο ξεκίνημα τραυματίστηκε κι η Έλενα Τσινέκε.

Στο παιχνίδι χάσαμε κάποια ριμπάουντ που δεν έπρεπε, κάτι το οποίο έδωσε στην Ιταλία τη δυνατότητα να κάνει δεύτερες επιθέσεις και να βρει σκορ. Σε γενικές γραμμές, παίξαμε ένα παιχνίδι πάνω στην τακτική μας με συγκέντρωση κι είχαμε ενέργεια. Συνεχίζουμε, καθώς έχουμε το παιχνίδι με την Τσεχία και μένουμε συγκεντρωμένες για να πάμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x