Eurobasket

Τολιόπουλος: «Όνειρο ζωής να με καλεί το είδωλό μου στην Εθνική - Τεράστια τιμή να κερδίζεις με την Ελλάδα»

Οι δηλώσεις του MVP Βασίλη Τολιόπουλου, μετά τη δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη της Εθνικής επί της Ολλανδίας (72-74).

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο ματς, ο Βασίλης Τολιόπουλος ντύθηκε… Kill Bill και έσπρωξε την Εθνική μας ομάδα στην εκτός έδρας νίκη με 74-72 επί της Ολλανδίας, κάνοντας έτσι το «2 στα 2» στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025!


Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, ο MVP του ματς (28π., 8ασ. και 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης), Βασίλης Τολιόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, εξέφρασε την χαρά και την περηφάνεια του για τη νίκη και τη συμμετοχή του στη «γαλανόλευκη», κάνοντας ειδική μνεία στο είδωλό του όπως αποκάλυψε, Βασίλη Σπανούλη!



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι τεράστια τιμή και να κερδίζεις με την Εθνική είναι κάτι που ονειρευόμουν από μικρός. Η άμυνα αλλαγών είναι κάτι που παίζουμε όλη τη χρονιά με την ομάδα μου και έχω συνηθίσει. Όταν παίζεις με την Εθνική ομάδα το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να θυσιάσεις το κορμί σου. Καταφέραμε να μειώσουμε στους επτά στο ημίχρονο, είπαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, βγάλαμε ψυχή, βγάλαμε μεγάλες άμυνες, μπήκαν τα σουτ και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά τα παιδιά είναι όλοι δυνατοί χαρακτήρες και το έδειξαν όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι τεράστια χαρά μου, είναι όνειρο ζωής να με καλεί το είδωλό μου ο Βασίλης Σπανούλης στην Εθνική Ανδρών κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ κάθε φορά για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με την Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x