Euroleague

Τσαρτσαρής: «Μπορούμε να φθάσουμε μακριά»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να… φθάσει μακριά στο Final-4 της Euroleague, εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι «πράσινοι» δύο ημέρες πριν αναχωρήσουν για τη Βαρκελώνη. Όσο πιο δυνατοί και όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται, πρέπει να μπουν στο παρκέ οι παίκτες του Ομπράντοβιτς κόντρα στη Σιένα ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη, επισήμανε από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να… φθάσει μακριά στο Final-4 της Euroleague, εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι «πράσινοι» δύο ημέρες πριν αναχωρήσουν για τη Βαρκελώνη. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ τόνισε ακόμα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες πρέπει να αφήσουν πίσω τις τελευταίες αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού και τη μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στα τελευταία ματς, ακόμα και στα ματς με τη Μπαρτσελόνα. Προετοιμαζόμαστε σκληρά ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην Βαρκελώνη. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να φθάσουμε μακριά. Η Σιένα είναι σκληρή ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι», είπε ο Τσαρτσαρής.

Όσον αφορά στον αν το Final-4 της Βαρκελώνης έχει διαφορές με τις προηγούμενες στις οποίες έδωσε το «παρών» ο Παναθηναϊκός: «Δεν έχει καμία διαφορά η προετοιμασία μας. Ο κόουτς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να μας προετοιμάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Κάθε Final-4 είναι δύσκολο. Στα προηγούμενα, είχαμε τις ιδιαιτερότητες ότι στο ένα παίζαμε στην έδρα μας και στο άλλο ήταν αντίπαλος ο Ολυμπιακός».

Όσο πιο δυνατοί και όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται πρέπει να μπουν στο παρκέ οι παίκτες του Ομπράντοβιτς κόντρα στη Σιένα ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη, επισήμανε από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης:

«Έχουν μείνει κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε και να είμαστε έτοιμοι με τη Σιένα η οποία είναι καλή ομάδα και το έδειξε στη σειρά με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύσκολο έργο αλλά θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι σκεφτόμαστε το ίδιο όπως και πριν με την σειρά με την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε ότι η Σιένα είναι πολύ καλή ομάδα για να έχει φτάσει εδώ. Εμείς κάναμε πολύ καλά παιχνίδια για να φτάσουμε στο Final-4 αλλά πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη Βαρκελώνη. Πρέπει με τη Σιένα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην την αφήσουμε να μας εγκλωβίσει. Να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ότι μπαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται. Να τα δώσουμε όλα. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τους αγώνες με την Σιένα πριν από δύο χρόνια. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και μία μεγάλη ευκαιρία για μας που δεν πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x