Euroleague

Σταυρόπουλος: «Επόμενο βήμα η πρόκριση στους ‘8’»

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. «Το πρώτο βήμα ήταν η πρόκριση στο Top 16 και το επόμενο να πάμε στα προημιτελικά. Είμαστε στους καλύτερους 16 της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά ματς που θα βρούμε μπροστά μας», τόνισε.

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Το πρώτο βήμα ήταν η πρόκριση στο Top 16 και το επόμενο να πάμε στα προημιτελικά. Είμαστε στους καλύτερους 16 της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στα σημαντικά ματς που θα βρούμε μπροστά μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Όταν έγινε η κλήρωση για την κανονική περίοδο, όλοι έλεγαν πως είχαμε τον πιο εύκολο όμιλο, αλλά εξελίχθηκε ως ο πιο ανταγωνιστικός. Είδαμε πως έμεινε εκτός η Κάχα Λαμποράλ. Σημασία έχει πώς θα εμφανιστείς εσύ και αν θα είσαι έτοιμος. Το καλό είναι πως ο όμιλος έχει καλά κι εύκολα ταξίδια (γέλια)».

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε και στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Απέφυγε να τοποθετηθεί για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας λέγοντας: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι, γιατί τα νέα παιδιά έδειξαν πως έχουν πνεύμα νικητή που μας βοήθησε πολύ, ιδίως στα τελευταία παιχνίδια. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι», ενώ στάθηκε στη σημασία του προγράμματος: «Το πρόγραμμα είναι σημαντικό, όσον αφορά τη σειρά των αγώνων. Θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε. Το καλό είναι πως δεν θα έχουμε μεγάλα ταξίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x