Euroleague

Λόρμπεκ: «Να παλέψουμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Με τον καλύτερο τρόπο έχει προετοιμαστεί η Μπαρτσελόνα, για τον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Έραζεμ Λόρμπεκ. Ο Σλοβένος σέντερ τόνισε πως είναι τιμή για εκείνον και για τους συμπαίκτες του να συμμετέχουν ξανά μέσα δύο χρόνια στη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας πως οι Καταλανοί πήγαν στην Κωνσταντινούπολη με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει προετοιμαστεί η Μπαρτσελόνα, για τον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Έραζεμ Λόρμπεκ.

Ο Σλοβένος σέντερ τόνισε πως είναι τιμή για εκείνον και για τους συμπαίκτες του να συμμετέχουν ξανά μέσα δύο χρόνια στη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας πως οι Καταλανοί πήγαν στην Κωνσταντινούπολη με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω ξανά σε ένα Final 4. Είχαμε ένα δύσκολο δρόμο να φτάσουμε φέτος μέχρι εδώ. Την περασμένη χρονιά δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ πάλι, όπου θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», δήλωσε αρχικά ο Έραζεμ Λόρμπεκ για τη συμμετοχή της Μπαρτσελόνα σε άλλο ένα Final 4 της Ευρωλίγκας, μέσα σε δύο χρόνια.

Για τον Ολυμπιακό: «Μόνο τον ημιτελικό και τον Ολυμπιακό σκεφτόμαστε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πόσο βοηθάει η κατάκτηση του τροπαίου, με την «Μπάρτσα», πριν από δύο χρόνια: «Είναι μία πολύ όμορφη ανάμνηση. Φυσικά και έχουμε αποκτήσει εμπειρία, η οποία μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μία εντελώς νέα κατάσταση, όπως έχω πει, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x