Euroleague

Λόρμπεκ: «Δεν μας άφησε ο Ολυμπιακός»!

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού, υποκλίθηκε ο Έραζεμ Λόρμπεκ, ο οποίος απέδωσε την ήττα της Μπαρτσελόνα (68-64) στα πολλά λάθη και στα αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο Χουέρτας, με τον Βραζιλιάνο να λέει πως η ομάδα του εμφανίστηκε αγχωμένη στο παρκέ του «Σινάν Ερντέμ».

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού, σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού, υποκλίθηκε ο Έραζεμ Λόρμπεκ, ο οποίος απέδωσε την ήττα της Μπαρτσελόνα (68-64) στα πολλά λάθη και στα αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο Χουέρτας, με τον Βραζιλιάνο να λέει πως η ομάδα του εμφανίστηκε αγχωμένη στο παρκέ του «Σινάν Ερντέμ».

«Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν μας άφησε ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι πήγε εκεί που το ήθελαν. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό ήταν το “κλειδί” του ματς, όχι μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Ήλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, ενώ δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε», είπε ο Έραζεμ Λόρμπεκ.

Από την πλευρά του, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός επέβαλλε το ρυθμό του και βρήκε τις αδυναμίες μας. Είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μία διαφορά οκτώ πόντων από νωρίς στο ματς και αυτό μετράει πολύ σε ένα παιχνίδι στο Final 4. Αφήσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ενώ δεν ήταν και η καλύτερη βραδιά μας στην επίθεση. Επίσης, δεν ανταπεξήλθαμε στην κατάσταση “ένας με έναν”, ενώ κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν νευρικοί κατά τη διάρκεια του ματς. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για αυτή την ήττα και δεν μπορείς να σταθείς σε έναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x