Euroleague

Ναβάρο: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος»

Απολύτως δίκαιη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα (68-64), στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «La Bomba» τόνισε πως οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήλεγχαν το ματς σε όλη τη διάρκεια, «καταστρέφοντας» το παιχνίδι των Καταλανών, οι οποίοι επικεντρώνονται στον μικρό τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είπε.

Απολύτως δίκαιη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα (68-64), στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο «La Bomba» τόνισε πως οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήλεγχαν το ματς σε όλη τη διάρκεια, «καταστρέφοντας» το παιχνίδι των Καταλανών, οι οποίοι επικεντρώνονται στον μικρό τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είπε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο:

«Τελικά δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Η αλήθεια να λέγεται, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ, ελέγχοντας το παιχνίδι. Τώρα θα παίξουμε για την τρίτη θέση και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολο να σκεφτείς αυτό το ματς μετά από μία ήττα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Τώρα νιώθω άσχημα, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Κανείς δεν νιώθει καλά τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x