Euroleague

Λόγκαν: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Παρότι ήταν ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, οι «πράσινοι» -όπως εξήγησε ο Αμερικανός γκαρντ- βρήκαν κίνητρο, πάλεψαν και έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν.

Παρότι ήταν ματς χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, οι «πράσινοι» -όπως εξήγησε ο Αμερικανός γκαρντ- βρήκαν κίνητρο, πάλεψαν και έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

«Ένα πράγμα που κράτησα από αυτό το ματς είναι ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό να έχουμε τον ρυθμό μας στο τέλος της σεζόν και όταν βρεθήκαμε σε μειονεκτική θέση επιστρέψαμε και συνεχίσαμε να παίζουμε. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι για την τρίτη θέση, αλλά οι αθλητές είναι επαγγελματίες», είπε Λόγκαν που δεν παρέλειψε να σταθεί και στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ:

«Προσπαθείς να είσαι ψυχολογικά προετοιμασμένος και να παίξεις όσο δυνατά μπορείς για τους οπαδούς. Ένας από τους στόχους μας ήταν να έρθουμε στο Final 4. Είχαμε μια δύσκολη ήττα στον ημιτελικό, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά δεν έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x