Euroleague

Σμιθ: «Μπορούμε να κερδίσουμε από αυτά τα ματς»

Διδακτικά, ενόψει των τελικών της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, πρέπει να λειτουργήσουν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Στίβεν Σμιθ. Επιπλέον φόργουορντ των «πράσινων» δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη του συμμετοχή σε Final 4, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τους Καταλανούς.

Διδακτικά, ενόψει των τελικών της Α1 μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, πρέπει να λειτουργήσουν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Στίβεν Σμιθ.

Επιπλέον φόργουορντ των «πράσινων» δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη του συμμετοχή σε Final 4, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τους Καταλανούς.

«Ήταν δύσκολο να ξεχάσουμε το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Παλέψαμε και προσπαθήσαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το καλύτερο αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο 29χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη μου παρουσία σε Final 4. Θεωρώ ότι από αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε πολλά για τα ματς με τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x