Euroleague

Πεδουλάκης: «Να διατηρήσουμε την παράδοση του ΠΑΟ»

Το πρώτο σχόλιο για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στην Euroleague ήρθε δια στόματος Αργύρη Πεδουλάκη. Ο νέος κόουτς των «πράσινων» εξήγησε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο (το «τριφύλλι» κληρώθηκε με Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι, Φενερμπαχτσέ, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τη νικήτρια ομάδα των προκριματικών) όμως είναι δεδομένη η πρόθεση όλων να διατηρήσει ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης την παράδοση που έχει στη διοργάνωση.

Το πρώτο σχόλιο για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στην Euroleague ήρθε δια στόματος Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο νέος κόουτς των «πράσινων» εξήγησε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά δύσκολο όμιλο (το «τριφύλλι» κληρώθηκε με Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι, Φενερμπαχτσέ, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τη νικήτρια ομάδα των προκριματικών) όμως είναι δεδομένη η πρόθεση όλων να διατηρήσει ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης την παράδοση που έχει στη διοργάνωση.


«Είναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ, πιθανότατα το δυνατότερο που έβγαλε η κληρωτίδα. Υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες, ισχυροί σύλλογοι, όμως ακόμα δεν έχουμε πλήρη εικόνα καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ τους. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να διατηρήσουμε την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στην Euroleague», σχολίασε ο 48χρόνος κόουτς και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσουμε το «χτίσιμο» της ομάδας μας και παράλληλα θα παρακολουθούμε τους αντιπάλους μας προκειμένου να μπορούμε να διακρίνουμε το πραγματικό τους προφίλ. Σε κάθε διοργάνωση, όπως είναι η Euroleague δεν υπάρχουν ούτε εύκολα παιχνίδια, ούτε εύκολοι αντίπαλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x