Euroleague

«Σπουδαίο να νικάς τον Παναθηναϊκό»

Στην σπουδαιότητα της νίκης της Φενερμπαχτσέ κόντρα σε έναν αντίπαλο του μεγέθους και του ονόματος του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ιλκάν Καραμάν. Ο 22χρονος φόργουορντ της τουρκικής ομάδας εστίασε στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως τόνισε ότι η χαλάρωση του τελευταίου δεκαλέπτου επέτρεψε στους «πράσινους» να ροκανίσουν την διαφορά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί.

Στην σπουδαιότητα της νίκης της Φενερμπαχτσέ κόντρα σε έναν αντίπαλο του μεγέθους και του ονόματος του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ιλκάν Καραμάν.

Ο 22χρονος φόργουορντ της τουρκικής ομάδας εστίασε στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως τόνισε ότι η χαλάρωση του τελευταίου δεκαλέπτου επέτρεψε στους «πράσινους» να ροκανίσουν την διαφορά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί.

«Είχαμε καλό ξεκίνημα και ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι τα μέσα του τελευταίου δεκαλέπτου. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στις τρεις πρώτες περιόδου και κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό στους 41 πόντους. Όμως λίγο η έλλειψη κινήτρου λίγο η χαλάρωση βοήθησε τους αντιπάλους να μειώσουν τη διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο», είπε ο Καραμάν και συνέχισε: «Όπως και να έχει, είναι σπουδαίο να νικάς έναν αντίπαλο όπως Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί -κυρίως στο ζωγραφιστό- στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x