Euroleague

Παπανικολάου: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Όλα πήγαν βάσει… σχεδίου για τον Ολυμπιακό και έτσι ήρθε η νίκη (77-63) κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων» και το γεγονός πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργείται στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

Όλα πήγαν βάσει… σχεδίου για τον Ολυμπιακό και έτσι ήρθε η νίκη (77-63) κόντρα στη Ζαλγκίρις, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε η καλή άμυνα των «ερυθρόλευκων» και το γεγονός πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του δεν επηρεάστηκαν από την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργείται στη «Ζαλγκίριο Αρένα».

«Ήταν μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα, με καλή και μεγάλη έδρα. Ο κόσμος επηρεάζει συνεχώς τη Ζαλγκίρις, μπαίνει μέσα στο παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι που φοβόμασταν από την αρχή και γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε καλά, για να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε μία σημαντική νίκη. Κλειδί ήταν η άμυνα και αυτό φάνηκε από τους 63 πόντους που πέτυχε η Ζαλγκίρις, τη στιγμή που σημειώνει 87 κατά μέσο όρο. Σίγουρα πρέπει να σταθούμε και στο γεγονός πως βγάλαμε αρκετούς παίκτες εκτός παιχνιδιού», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x