Euroleague

Υποκλίθηκε στον Σπανούλη ο Λόντσαρ!

Βαθιά… υπόκλιση στον Βασίλη Σπανούλη έκανε ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ μετά τη νίκη (87-82) του Ολυμπιακού επί τους Χίμκι.

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ, μετά τη νίκη (87-82) του Ολυμπιακού επί της Χίμκι. Ο Κροάτης σέντερ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο «V-Span» πήρε «πάνω» του τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας στα δύσκολα, αποδεικνύοντας –για άλλη μία φορά- το πόσο μεγάλος παίκτης είναι.

«Τα πηγαίναμε πολύ καλά σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά στα τελευταία δύο με τρία λεπτά που ήταν σημαντικά, δεν πήραμε έξυπνες αποφάσεις. Ωστόσο, για τον Ολυμπιακό ήταν εκεί ο Σπανούλης, ο οποίος πήρε όλο το ματς πάνω του, η ομάδα του έφτασε στη νίκη, ενώ παράλληλα ο ίδιος απέδειξε για άλλη μία φορά το πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Παίξαμε καλά, αλλά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί στο τέλος, στο πιο σημαντικό κομμάτι, ήμασταν κακοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ και πρόσθεσε:

«Ο Σπανούλης ευστόχησε σε τρίποντο, μετά το ίδιο έκανε και ο Άντιτς, τον Ολυμπιακό να μετρά πέντε με έξι τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο και εμάς από την άλλη να χάνουμε κάποια ελεύθερα σουτ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, ελπίζω να επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x