Euroleague

Πρωτόγνωρες εικόνες: Αγριεμένα και… ματωμένα σκυλιά της γερμανικής αστυνομίας μέσα στην Uber Arena!

Εικόνες πρωτόγνωρες αν μη τι άλλο στην Uber Arena, με άγρια σκυλιά της αστυνομίας -κάποια εξ αυτών ματωμένα- να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, ακόμη και δίπλα στα δημοσιογραφικά!

Σε οργανωτικό επίπεδο το Final 4 του Βερολίνου παίρνει ξεκάθαρα κάτω από τη βάση. Σε… κοτζάμ γερμανική πρωτεύουσα, το απόγευμα είχαμε καταρχήν το «ντου» οπαδών της Φενέρμπαχτσε σε φίλους του Παναθηναϊκού, με τους Τούρκους να επιχειρούν να πάρουν τα εισιτήρια από τους Έλληνες!

Στη συνέχεια και ενώ έξω από το γήπεδο επικρατούσε το αδιαχώρητο, είχαμε την καθυστέρηση του τζάμπολ στον ημιτελικό του «τριφυλλιού» με τη Φενέρ κατά μισή ώρα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη και του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, εκείνο, που πραγματικά ξενίζει, είναι η αστυνομοκρατία στην Uber Arena! Μέσα στο γήπεδο, και ενώ έχει αποτύχει οικτρά, η γερμανική αστυνομία είχε έντονη παρουσία και μάλιστα με άγρια σκυλιά!

Σκυλιά, δε, που, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, κάποια είχαν αίματα! Είτε επειδή τα τραβούσαν με δύναμη οι αστυνομικοί είτε επειδή τα χτυπούσαν επίτηδες για να είναι… αγριεμένα!

Uber Arena: Πρωτόγνωρες εικόνες με αγριεμένα σκυλιά της αστυνομίας

@sporfm946 Πρωτόγνωρες εικόνες στην Uber arena, με άγρια σκυλιά της αστυνομίας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στο γήπεδο ! #euroleague #sporfm ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x