Euroleague

Αλβέρτης: «Τα χειρότερα δεκάλεπτα…»

Στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού στα τρία τελευταία δεκάλεπτα όπου και άνοιξε η διαφορά με την Μπαρτσελόνα εστίασε ο απογοητευμένος Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Τίποτα από όσα είχαν σχεδιάσει πριν την έναρξη του αγώνα δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο τεχνικός του τριφυλλιού χαρακτήρισε τα τρία τελευταία δεκάλεπτα στην Βαρκελώνη ως τα χειρότερα που θα μπορούσαν να είχαν κάνει οι παίκτες του και μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την Μπαρτσελόνα.

«Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου ήμασταν σχετικά καλοί, τα τρία επόμενα ήταν τα χειρότερα που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση και δεν κάναμε απολύτως τίποτα από αυτά που είχαμε πει. Χάσαμε πάρα πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε την Μπαρτσελόνα στην ταχύτητα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα το συντομότερο δυνατό γιατί ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και κατέληξε αναφερόμενος στην ομάδα της Μπαρτσελόνα:

«Τα αποτελέσματά της και μόνο δείχνουν την ποιότητα και την πληρότητά της. Είναι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και το δείχνει στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x