Euroleague

Προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ο Τσους Ματέο - Δεύτερος στη ψηφοφορία ο Αταμάν!

Ο Τσους Ματέο αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2023/24 στην Ευρωλίγκα, με τον Εργκίν Αταμάν να καταλαμβάνει τη 2η θέση στην ψηφοφορία των συναδέλφων τους!

Στα χέρια του Τσους Ματέο κατέληξε το βραβείο του κορυφαίου προπονητής της σεζόν 2023/24 της Ευρωλίγκας!

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής η διοργανώτρια αρχή, ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε πρώτος στην σχετική ψηφοφορία, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που είχαν οι «μερένχες», τόσο στη regular season, όσο και στα playoffs, εκεί όπου «σκούπισε» την Μπασκόνια.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει εκείνος το βραβείο, αφού, μέσα σε μόλις λίγους μήνες, μεταμόρφωσε πλήρως τον Παναθηναϊκό AKTOR, και από την περσινή 17η θέση τον «εκτόξευσε» στη 2η θέση της κανονικής περιόδου και στο Final 4 του Βερολίνου μετά από 12 χρόνια!

Στην τρίτη θέση ψηφίστηκε ο Όντεντ Κάτας που οδήγησε τη Μακάμπι μια... ανάσα από την «4άδα» παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τέλος, να πούμε πως και οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Λούκα Μπάνκι και Ντούσκο Ιβάνοβιτς, πήραν κάποιες ψήφους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αναρριχηθούν στην πρώτη τριάδα.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x