Euroleague

Φαλ: «Δεν πιστεύω στην τύχη, παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ευκαιρία μας»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του Final Four και αναφέρθηκε στα όσα περιμένει από το σπουδαίο event του Βερολίνου.

Σε λίγες ημέρες από τώρα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» για τρίτη διαδοχική χρονιά σε Final 4 της Ευρωλίγκας, με στόχο την κατάκτηση του 4ου τροπαίου στην ιστορία του.

Στη media day των «ερυθρολεύκων», ο Μουσταφά Φαλ σχολίασε τα όσα περιμένει από το σπουδαίο event του Βερολίνου, μίλησε για τις ελπίδες της ομάδας του και αναφέρθηκε στην ποιότητα της Ρεάλ και το δίδυμο των ψηλών της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ:

Για το αν ονειρεύονται για τον τελικό: «Δεν ονειρευόμαστε. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Θα παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να βγούμε νικητές, πρέπει να είμαστε επιτυχημένοι. Να παλέψουμε για όλες τις μπάλες που είναι 50-50, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το συναπάντημα με τη Ρεάλ και τους Πουαριέ και Ταβάρες: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε επιλογή έτσι και αλλιώς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα είναι πολύ καλά αυτά τα match-up. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό: «Όχι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Οπότε δεν θα είναι εκδίκηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παρελθόν. Κάνουμε focus σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ».

Για τις ομοιότητες της περυσινής Ρεάλ με τη φετινή ομάδα: «Είναι και πάλι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες που μιλούν στις μεγάλες στιγμές. Έτσι και αλλιώς ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πλέον έχει καλύψει και ό,τι μπορεί να της έλλειπε. Οπότε φέτος θα είναι ακόμα πιο σκληρή μάχη. Όμως και εμείς παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ευκαιρία μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη τύχη: «Δεν πιστεύω στην τύχη και σε όλα τα σχετικά. Το ότι βρεθήκαμε στο Final Four έδειξε ότι είχαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε με τραυματισμούς, με απουσίες παικτών και παρόλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και ακόμα είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε και πάλι τις λύσεις, πάση θυσία, όπως κάναμε όλη τη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x