Euroleague

Φενέρμπαχτσε-Μονακό: Εισιτήριο για Βερολίνο ή για… Πριγκιπάτο

Με την… προίκα του 2-1 στη σειρά, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται ξανά τη Μονακό, στο τέταρτο ματς των Playoffs της Ευρωλίγκας.

Win or go home στην Κωνσταντινούπολη!

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται ξανά τη Μονακό στο «Ulker Sports Hall» (3/5, 20:45, Novasports Prime), στο τέταρτο μεταξύ τους ματς των Playoffs της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προηγείται 2-1 και απέχει μία νίκη από το Final Four του Βερολίνου, με τους Μονεγάσκους από την άλλη να έχουν ως μοναδικό στόχο το break, ώστε να στείλουν τη σειρά στο γήπεδό τους σε πέμπτο και τελευταίο ματς (8/5).

Στο πρώτο ματς της σειράς που έγινε στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Game 3, η Φενέρμπαχτσε έδειξε αμέσως τη δυναμική της. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, οι παίκτες του Σάρας είχαν το πάνω χέρι και διατηρώντας το προβάδισμά τους μέχρι τη λήξη, έφτασαν στη νίκη με σκορ 89-78. Κι όλα αυτά, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους τον Τζόναθαν Μότλι. Ο Αμερικανός σέντερ δεν έχει παίξει καθόλου στη σειρά με τους Μονεγάσκους, αλλά είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής του και δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του Game 4.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η κατάσταση στη Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχασε με το «καλημέρα» το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά και τώρα καλείται να απαντήσει με το ίδιο… νόμισμα. Βέβαια, η αποστολή της είναι αρκετά ζόρικη, αφενός γιατί παίζει μακριά από το γήπεδό της και αφετέρου γιατί είναι άγνωστο εάν θα μπορεί να υπολογίζει στον Τζον Μπράουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον ώμο στο δεύτερο ματς της σειράς και έτσι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει στο τρίτο. Μένει, λοιπόν, να φανεί εάν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τώρα στους Μονεγάσκους.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Αναλυτικά:
Game 1: Μονακό-Φενέρμπαχτσε 91-95
Game 2: Μονακό-Φενέρμπαχτσε 93-88
Game 3: Φενέρμπαχτσε-Μονακό 89-78
Game 4: Φενέρμπαχτσε-Μονακό (3/5, 20:45)
Game 5: Μονακό-Φενέρμπαχτσε (εάν χρειαστεί, 8/5)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x