Euroleague

Χωρίς Μότλει και με αμφίβολο Σανλί η Φενέρμπατσε κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον Τζόναθαν Μότλει θα αγωνιστεί η Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (12/4 21.15), ενώ αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή του Σερτάτς Σανλί.

Πληγωμένη θα είναι η front line της Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague, αφού ο Τζόναθαν Μότλει δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στην αριστερή γάμπα κόντρα στην Εφές, στο μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Σερτάτς Σανλί ακολούθησε την αποστολή των Τούρκων στη χώρα μας, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη, καθώς και εκείνος απέκτησε πρόβλημα από την αναμέτρηση κόντρα στην Εφές, στον δεξί του δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Παπαγιάννης θα πάρει το μεγαλύτερο βάρος της θέσης «5» και θα αναγκαστεί να δώσει σκληρές μάχες με την πολύ ισχυρή front line των Πειραιωτών.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μότλεϊ μετράει 11.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά 19'33" συμμετοχής σε 33 αγώνες της Ευρωλίγκας, ενώ ο Σανλί έχει αντίστοιχα 4.7 πόντους και 2.1 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος για 12'39" σε 27 παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x