Euroleague

Γκόρντον: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

Η ήττα της Εφές από τον Παναθηναϊκό και το 0/3 των Τούρκων δεν τους αγχώνει με τον Τζαμόν Γκόρντον να εκφράζει την πίστη στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Top 16 γνώρισε η Εφές, που έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, το γεγονός αυτό όμως δεν πανικοβάλει τους παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου με τον Τζαμόν Γκόρντον να εξηγεί πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος στην φάση των «16».

«Έχασα κάποια εύκολα σουτ. Είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ ως ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο όμως ακόμα. Πολλές ομάδες έχουν ξεκινήσει κακά σε αυτή τη φάση και αυτό μας δίνει ελπίδες. Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε ως ομάδα. Ξεχωρίζω τη Ρεάλ μέχρι στιγμής, όλες οι άλλες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Η Εφές μπορεί να κάνει νίκες στην έδρα της και να τα καταφέρει στην πορεία».

Όσο για το ντέρμπι των «αιωνίων»; «Οι φίλαθλοι τρελαίνονται σε αυτά τα ματς. Προσωπικά ένιωθα άγχος. Πάντα γίνονται καλά ματς που κρίνονται στο καλάθι. Ήθελα να παίζω σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια», είπε ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x