Euroleague

Γκριγκόνις: «Δεν είναι το τέλος του κόσμου, κρατάμε το κεφάλι ψηλά και προχωράμε»

Στην ανάγκη ανασύνταξης ενόψει Game 2, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι Τε Αβίβ, ο Μάριους Γκριγκόνις.

Δηλώσεις μετά την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 1 των playoffs της Ευρωλίγκας έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κρατήσουν ψηλά τα κεφάλια τους και να μάθουν από τα λάθη τους, έτσι ώστε να αντιδράσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χάσαμε κάποια επιθετικά ριμπάουντ, δεχθήκαμε πόντους στο transition. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες.

Δεν ξέρω ακριβώς τι ομάδα είμαστε. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζαμε τρέχοντας στο γήπεδο, σε άλλα κρατώντας τον αντίπαλο στους 70 πόντους. Έχουμε πολλές δυνατότητες αλλά πρέπει να κρατάμε τους αντιπάλους μας κάτω από τους 80 πόντους. Τότε θα νικάμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας.

Όταν χάνεις πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Υπήρχε πρόβλημα με τα φάουλ και με τον ρυθμό. Ο Ναν δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό για αυτό. Ήταν πολλοί παράγοντες, πρέπει να κάνουμε καλά τα μικρά πράγματα και να έχουμε ενέργεια. Ο κόουτς Αταμάν ξέρει τι να κάνει. Δε θα είναι εύκολο. Θα ήταν χαζό να περιμένουμε πως με το πλεονέκτημα θα περάσουμε. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και προχωράμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x