Euroleague

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία - Κάθε αγώνας θα είναι μια μάχη»

Στο πλαίσιο του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Τζιρόνα, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρότζερ Γκριμάου, αναφέρθηκε στις επικείμενες μονομαχίες με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Το απόγευμα της Κυριακής, η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες από την Τζιρόνα, ωστόσο, στο τέλος κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της ομάδας του Κατσικάρη με σκορ 81-75 για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρότζερ Γκριμάου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις επικείμενες μονομαχίες με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στη μεγάλη εμπειρία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τέτοιου είδους αναμετρήσεις, τονίζοντας πως κάθε αγώνας της σειράς θα είναι και μια μεγάλη μάχη!


«Η σειρά θα είναι πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία, που έχει κερδίσει τη EuroLeague αρκετές φορές. Πρέπει να ανοίξουμε καλά τη σειρά στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» γιατί κάθε αγώνας θα είναι μάχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x